Søg...

Arbejd på social- og sundhedsområdet

Hånd om hinanden

Social og Sundhed er det største center i kommunen. Vi vægter sammenhæng og helhed højt. Det vil sige, at vi sigter efter gode fællesskaber med vores nære kolleger, andre fagcentre og samarbejdspartnere, med frivillige og med de borgere, vi hjælper. Fx løser vi opgaver for borgere med handicap, psykisk sygdom og sociale problemer. Og vi hjælper borgere, der har fået hjerneskade, borgere med kroniske lidelser eller med behov for genoptræning. Vi arbejder både med ældre borgere over 60, men også med børn og unge under 18 - fx i Tandplejen og Sundhedscentret. Her i kommunen kan du blandt andet arbejde som sygeplejerske, ergoterapeut, fysioterapeut, social- og sundhedsassistent, pædagog, ernæringskonsulent, sygehjælper, hjemmehjælper og sagsbehandler på området for ældre, hjælpemidler og handicap & psykiatri.

Mød vores medarbejdere

Opdate1 Arbejd Med Sundhed Og Sociale

Arbejd med børn og familier

ARBEJD MED BØRN1 BL

Stærke børnefællesskaber

I Sorø Kommune kan du arbejde med børn og unge som dagplejer, i en af vore daginstitutioner, i en folkeskole, i ungdomsskolen, i sfo og ungdomsklubberne eller i Familierådgivningen. Vi sigter hele tiden efter at blive endnu bedre til samarbejde og koordinering på tværs af institutioner og fagområder. Gennem vores tværfaglige fællesskab 'Stærke børnefællesskaber' er målet at skabe inkluderende og udviklende lege- og læringsmiljøer for alle børn i kommunen. Via 'De 10 pædagogiske pejlemærker', som er 10 retningslinjer funderet i metoder som fx narrativ psykologi, sikrer vi, at alle medarbejdere kan navigere og handle ud fra et fælles sprog og en fælles forståelse for, hvad der skaber de bedste resultater i samarbejdet med børn og forældre.

Mød vores medarbejdere:

Se ledige stillinger på børne- og familieområdet her

 

Arbejd med drift og service

I fagcenter for Teknik, Miljø og Drift kan du arbejde med at servicere og vedligeholde kommunens bygninger, lokaler og grønne arealer.

Mød en medarbejder:

  • Rengøringsassistent (video på vej)
  • Servicetekniker (video på vej)

Arbejd Med Drift Og Service

 

Rådhuset som arbejdsplads

Raadhuset Som Arbejdsplads

På rådhuset i Sorø Kommune er vi ca. 350 ansatte, der arbejder med myndighedsopgaver, med sagsbehandling af såvel borgersager som politiske sager og med stabsopgaver i forbindelse med projekter, IT, økonomi og HR. Vi er altid interesserede i at høre fra dygtige, ambitiøse folk, og vi forventer, at du er indstillet på at bidrage med høj faglighed og stort engagement.

Vores afdelinger og opgaver på rådhuset:

Borgerservice og jobcenter
Byråd og Kultur
Administration af daginstitutioner og skoler samt Familierådgivning (fagcenter Børn og Familier)
Teknik, miljø og drift
Sagsbehandling omkring ældre, hjælpemidler, handicap og psykiatri (fagcenter Social og Sundhed)
Økonomi og Personale
Udvikling og IT

Mød nogle af vores medarbejdere:

 

Sådan finder du os

Midt i det hele

Sorø er smørklatten på Sjælland. Det er nemt at komme hertil, fordi motorvej og hovedveje er lige om hjørnet, og togene kører hver halve time. Lige meget, om du kommer fra Odense eller København tager det ca. 45 minutter med toget fra Sorø station. Skal du rundt i den nordlige del af kommunen er en bil at foretrække.

Oversigt Transport Til Soroe

 

Klik på billede og se transport mulighederHolbaek Transport Roskilde Transport